У Києві злодій-невдаха розбив "здобич" і намагався сховатися від копів в шафі (фото)

У Києві в неділю, 12 липня, копи затримали горе-крадія, який пограбував магазин, поцупивши спиртні напої, а потім намагався сховатися від правоохоронців у шафі. Інцидент стався в магазині на вулиці Антоновича. Про це йдеться в повідомленні у спільноті dtp.kiev.ua у Facebook.

Копи отримали повідомлення про пограбування магазину на вул. Антоновича близько 22-ї години вечора. Зі слів працівниці магазину, невідомий чоловік взяв декілька пляшок з алкогольними напоями та попрямував на вихід з приміщення. На прохання продавчині оплатити товари, громадянин не відреагував та почав тікати.

Тікаючи, чоловік зачепився за кущі та розбив одну з пляшок. Заявниця намагалася самостійно наздогнати його, але, ймовірному грабіжнику вдалося забіг до під'їзду та сховатися в одній з квартир. Продавчиня вказала номер квартири та описала чоловіка, що заволодів товаром.

На прохання поліцейських відчинити двері ніхто не відреагував. Аби уникнути спілкування з патрульними ймовірний правопорушник намагався втекти через балкон, але внизу на нього також очікували поліцейські. Через деякий час двері квартири відчинила мати та дозволила інспекторам зайти. Чоловіка, ймовірно, причетного до заволодіння товаром поліцейські виявили у шафі.

Для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям 27-річного громадянина патрульні викликали слідчо-оперативну групу Солом’янського управління поліції.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...