У київському метро поліція затримала чоловіка з дитиною: Перелякана дівчинка плакала та благала звільнити тата (відео)

У Києві на станції метро "Звіринецька" поліція затримала чоловіка з дитиною. Дівчинка плакала та просила відпустити тата. Судячи з відео, поширеного столичними Telegram-каналами, затримання проводилось доволі жорстко, зазначають Патріоти України.

Водночас у поліції Києва кажуть, що чоловік поводився зухвало та агресивно, погрожував вдарити правоохоронця та на зауваження не реагував. "Під час несення служби на вказаній станції до заступника командира взводу № 2 управління поліції у метрополітені Олександа Кушніра підійшов незнайомець з дитиною, почав агресивно поводитись та висловлювався нецензурною лайкою. На вимогу пред’явити документи, що посвідчують особу пасажира, та оглянути вміст наплічника, чоловік категорично відмовився, почав нишпорити у кишенях, тож оцінюючи ризики для оточуючих і дитини поліцейський затримав незнайомця", - розповіли у поліції.

У відділі комунікації поліції Києва додали, що з дівчинкою постійно перебувала ювенальна поліцейська, яка заспокоїла малечу та підтримувала її увесь цей час. "На киянина, 1968 року народження, правоохоронці склали адмінматеріали за ст. 173 – дрібне хуліганство та 185 – злісна непокора законному розпорядженню поліцейського Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відомо, що раніше чоловік притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 - вчинення домашнього насильства", - додали у столичній поліції.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...