У Київському морі загинула родина: З чотирьох осіб, віднесених вітром на матрацах, у живих лишилась лише матір

Море було спокійним того дня. Чому сталася трагедія – не зрозуміло, розповідає місцева жителька Ірина.

У Київському водосховищі третю добу шукають тіло 36-річного чоловіка. Він потонув разом із доньками чотирьох і 10 років під час відпочинку поблизу села Лебедівка 20 червня. Матір і молодшу дівчинку витягли свідки, зазначають Патріоти України. Дитині робили штучне дихання, але вона померла дорогою до лікарні. Тіло другої дівчинки знайшли через дві доби.

Чоловіка з доньками, які загинули в Київському морі поблизу села Лебедівка на Київщині, на матрасах віднесло від берега. Вони перекинулися.

"Як матраци могло перевернути, не уявляю. Бачила, як витягли молодшу дівчинку, років чотирьох. Їй робили штучне дихання, приїхала "швидка", забрала її. Але, кажуть, дитину й до лікарні не встигли довезти. А мама була у стані шоку", - каже очевидиця Ірина

Відомо, що родина жила поблизу місця трагедії. У селі розповідають, що в жінки, яка втратила чоловіка й дітей, є лише матір.

"Батько - місцевий житель. А дружина з тещею приїхали сюди вже багато років тому. Це таке горе для них. Кілька років тому теща теж втратила чоловіка. Весь цей час їздила на заробітки в Європу, працювала покоївкою. А тепер загинув зять і дві онучки", - каже знайомий родини.

Родина чекає, поки знайдуть тіло чоловіка, щоб поховати всіх разом.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...