Працювала без будь-яких вихідних: У Китаї дівчина померла через понаднормову роботу

У Китаї 23-річна співробітниця китайської компанії, яка займається електронною комерцією, померла від перевтоми після зміни, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail, працедавці з продуктового відділу додатку Pin Duo Duo підтвердили смерть дівчини, але поки не назвали остаточну причину трагедії. Однак у китайських соцмережах користувачі писали, що дівчина знепритомніла, коли вийшла з роботи о 01:30 ночі.

Достеменно невідомо, скільки тривала зміна в померлої в її останній день життя, утім, зазвичай люди в Pin Duo Duo щодня працюють з 11:00 до 23:00 (хоча офіційно повинні йти додому о 20:00) без жодного вихідного.

Зазначимо, що компанія відреагувала на смерть співробітниці та розповіла, за яких обставин це трапилося. У дівчини нібито раптово зупинилося дихання – і вона впала на землю. Її відразу ж госпіталізували до лікарні та протягом шести годин боролися за життя. Однак це не дало жодних результатів.

Покійна встигла пропрацювати в Pin Duo Duo 17 місяців. Після інциденту там почалися перевірки трудових контрактів, укладених із персоналом, та умов праці.

Зазначимо, що в галузі електронної комерції в Китаї загалом поширена практика ненормованого робочого дня та функціонування "системи 996 робочих годин". Вона передбачає, що співробітники працюватимуть із 9-ї ранку до 21-ї вечора шість днів на тиждень.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...