У Китаї дрон виявив злочинця-втікача, який жив у печері 17 років

За словами поліцейських, чоловік був розпатланий і не міг спілкуватися після декількох років життя в ізоляції.

У Китаї дрон виявив ув’язненого, який перебував у бігах останні 17 років. 63-річний Сун Цзян втік з в'язниці в 2002 році після того, як був засуджений до тюремного ув'язнення за торгівлю жінками і дітьми, повідомляють Патріоти України із посиланням на NEWS.com.au.

Поліція витратила роки на пошуки втікача, але не змогла знайти його, поки дрон не виявив синю сталеву пластину в горах за його рідним містом в провінції Юньнань.

Під час перегляду відео поліція виявила, що за шматком сталевої пластини було приховано притулок зі сміттям, яке могла залишити тільки людина. Поліцейські відправилися на пошуки жителя печери і виявили всередині Сун Цзяна.

За словами поліцейських, чоловік був розпатланий і не міг спілкуватися після декількох років життя в ізоляції. У печері, розміром близько двох квадратних метрів, він побудував ліжко з підручних засобів. У горах він виживав, збираючи воду в пластикові пляшки зі струмка. Сун Цзян зізнався у втечі із в'язниці і був заново поміщений під варту.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...