У Китаї жінка з ножем для фруктів влаштувала різанину в початковій школі

У початковій школі в китайській провінції Цзянсі 21 травня жінка влаштувала напад з ножем, унаслідок чого загинули щонайменше двоє людей, ще 10 зазнали поранень. Про це повідомляє The Independent, передають Патріоти України.

Зазначається, що 45-річна жінка використовувала ніж для фруктів під час нападу в початковій школі Мінде в місті Гуйсі. Її вже затримала місцева поліція.

Наразі невідомо, чи були серед загиблих та поранених учні школи. За даними місцевих ЗМІ, у школі провели евакуацію після нападу. Поліція уточнила, що у чотирьох постраждалих важкі травми, без загрози для життя, а інші шестеро отримали легкі ушкодження.

Останнім часом у Китаї сталося кілька нападів з ножем. Зокрема, у серпні минулого року у провінції Юньнань озброєний ножем чоловік з історією психічних захворювань у житловому комплексі вбив двох людей та поранив сімох. За місяць до цього шестеро людей, серед них троє дітей, дістали смертельні ножові поранення у дитячому садочку в провінції Гуандун.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...