Не вдалось приховати: У лавах бойовиків "ДНР"-"ЛНР" вирує епідемія "пікантної" хвороби

У військах окупантів зростає кількість хворих на ВІЛ/СНІД та інфекційні захворення. Із початку травня в угропуваннях 1-го і 2-го армійського корпусу бойовиків збільшилася кількість хворих на туберкульоз і венеричні хвороби, пише Міноборони, повідомляють Патріоти України.

"Більшість носіїв зазначених захворювань – це військовослужбовці, призвані протягом поточного року у результаті запровадження російським командуванням спрощеної процедури медичного обстеження призовників, у тому числі осіб, які були звільнені з місць позбавлення волі", - йдеться в повідомленні. Російська влада та окупаційне керівництво приховує інформацію про погіршення епідеміологічного становища. Тих, кого виявили, росіяни звільняють зі служби без можливості лікування у військових лікарнях.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...