У Лаврі "надихнули": У Почаєві жителі вийшли на "стояння" проти вишок 5G

Мер Василь Бойко розповів, що дійсно люди прийшли під будівлю міської ради і написали колективне звернення з вимогою інформувати їх про встановлення вишок 5G і 4G на території міста.

У Почаєві Тернопільської області місцеві жителі почали вимагати в міської влади надати інформацію про наявність в місті вишок з технологією 5G і 4G, інформують Патріоти України.

Як повідомляє MediaSapiens, спочатку в місцевій Facebook-групі житель розмістив фотографію оголошення, на якому невідомі закликали городян вийти 23 червня на "стояння" під міськраду, щоб не допустити встановлення вишок 5G.

Мер Почаєва Василь Бойко розповів виданню, що дійсно люди прийшли під будівлю міської ради і написали колективне звернення з вимогою інформувати їх про встановлення вишок 5G і 4G на території міста. Однак, в органах місцевої влади ніхто не має такої інформації.

"Акції як такої не було, люди прийшли, написали колективне звернення про інформування їх по встановленню технології 5G і 4G на території міста. Ми будемо відповідати на цей запит, але ми не маємо такої інформації і самі будемо подавати запит до наших мобільних операторів, які знаходяться на території міста, щодо встановлення даного покриття", – розповів він. При цьому, відповідно до джерел видання, до організації "стояння" причетні люди з Почаївської лаври.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...