У лікарні Дніпра рятують життя побитої 3-річної дівчинки: дитина в комі й може залишитися інвалідом (відео)

У лікарні Дніпра рятують 3-річну Христину, яка отримала множинні переломи, синці та крововиливи по всьому тілу внаслідок побиття. Дівчинка перебуває в комі, її готують уже до третьої складної операції, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється в сюжеті ТСН від 14 червня, дитина потрапила до медиків у важкому стані: без свідомості, із судомами, паралічем кінцівок і величезними синцями, зламаною ключицею і закритою черепно-мозковою травмою.

Той характер травм, які були у дитини, свідчить про жорстоке поводження.. Щоб врятувати життя дівчинки, лікарі зробили екстрену трепанацію черепа, але від прогнозів поки що утримуються. Зберігається велика ймовірність, що травми можуть призвести до інвалідності.

"Зроблено трепанація черепа й видалена гематома. На жаль, зараз динаміка не дуже позитивна. Тому що відзначається вторинний набряк", – розповів завідувач дитячого нейрохірургічного відділення Володимир АгафоновВідомо, що швидку до малятка викликала 25-річна матір Христини Світлана. Правоохоронцям вона розповіла, що дівчинку викрав і побив її біологічний батько, який живе окремо. Пізніше вона чомусь відмовилася від звинувачень і нібито кілька разів змінювала показання. Жінка у підсумку стала однією з підозрюваних.

У поліції розповіли, що батьки побитої дівчинки до кримінальної відповідальності раніше не притягувалися. Односельці батьків не вірять, що ті могли побити дочку. Сусіди розповіли, що Світлана та її колишній чоловік, 35-річний Олександр, безробітні. Останній підробляв, де міг, а дружина займалася вихованням. В іншому селі, куди нещодавно переїхала Світлана з дочкою, дитини на вулиці майже не бачили і про нові мешканців практично нічого не знають.

"Ця родина на обліку не перебувала, жодних повідомлень не надходило про те, що вони перебувають у складних життєвих обставинах", – заявив зі свого боку начальник служби у справах дітей Олексій Гречана. Винному в побитті дитини загрожує до 8 років ув'язнення. Але поки правоохоронці відпустили і матір, і батька додому. Деталі інциденту з'ясовуються.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...