У лікарнях Львова практично не залишилося місць для хворих на коронавірус

Керівник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб 3 липня заявив про те, що лікарні міста заповнені хворими на коронавірус пацієнтами становить 95%, зазначають Патріоти України.

Як повідомила прес-служба Львівської міськради, Зуб зазначив, що зараз у місті настала певна стабілізація, бо у попередні тижні за добу фіксували 70, 80 і навіть 100 випадків коронавірусу, зараз їх стало менше – 46, 32, 31, а за останню добу – 54.

«Але це не означає, що ситуація пішла на спад, тому що в наші стаціонари дуже багато пацієнтів поступають щодня, в нас фактично заповненість сьогодні в міських установах становить 95%, і хоча ми виписуємо кожен день пацієнтів, але водночас рівно стільки ж до нас і поступає», — розповів він.

За словами чиновника, в лікарні швидкої допомоги перебуває 70 пацієнтів, з них 5 – в реанімації, 4 – на апараті штучної вентиляції легенів.

«В 1-ій лікарні – понад 80 осіб, і ще 70 осіб перебуває у 8-ій міській лікарні», – додав він.

Зазначимо, що заявлені цифри заповненості лікарень сильно корелюють з даними МОЗ щодо всієї Львівщини. Так, станом на 3 липня, за даними МОЗ, завантаженість ліжок на Львівщині станом на 3 липня складала 42,95%, що не перевищує допустимий показник у 50%.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...