"У лікарнях немає місць": Кримчани згуртувалися проти російських туристів

Відпочивальники не дотримуються ніяких правил безпеки, і ніхто їх не контролює.

Мешканці анексованого Криму не раді російським туристам. Вони вважають, що саме відпочивальники з Росії є причиною погіршення епідеміологічної ситуації на курорті. Місцева мешканка Олена розповіла, що відпочивальники не дотримуються ніяких правил безпеки. Люди приходять в кафе без масок, і ніхто їх не контролює. Про це повідомляє lenta.ru, передають Патріоти України.

"Якщо вони захворіють, то можуть повернутися в свій регіон і проходити там лікування. А нам що робити, якщо у лікарнях немає місць?" – розповіла жінка.

Інша кримчанка погодилася з вищесказаним і заявила, що спалахи коронавірусу у них в регіоні починалися після курортного сезону. При цьому вона вважає, що зараз буде те ж саме. Росіяни поїдуть додому, а в Криму почнеться самоізоляція.

Інший місцевий житель також незадоволений російськими туристами. Він вважає, що кількість хворих на півострові пов'язана з відпочивальниками з Росії. Чоловік також обурений тим, що в Криму не відкривають додаткових госпіталів для хворих коронавірусною інфекцією.

Варто зазначити, що 4 жовтня Крим поставив новий антирекорд за кількістю заражених COVID-19. За добу на півострові було зафіксовано 103 випадки інфікування.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом: Хто отримає прибавку відразу за кілька місяців

понеділок, 6 травень 2024, 9:05

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.