У лікуванні відмовляють: Навальний у тяжкому стані майже місяць, одна нога практично не працює, - адвокати

У російського опозиціонера Олексія Навального за останній місяць значно погіршився стан здоров’я - права нога у нього практично не діє. Про це повідомили адвокати політика, які відвідали його в колонії, передають Патріоти України.

"Він відчуває сильний біль у спині, правій нозі. Гомілка у нього віднімається, одна нога практично не діє. Він не може на неї ні присісти, нічого... Права нога в жахливому стані", – заявила адвокатка Ольга Михайлова.

За словами адвокатів, Навальний перебуває в такому стані вже чотири тижні, проте забороняв про це говорити. Напередодні його відвезли до лікарні на МРТ, але не повідомили діагноз та не призначили лікування. З ліків йому дають лише ібупрофен, у потрібних ліках йому відмовляють.

Нагадаємо, російського опозиціонера привезли у виправну колонію суворого режиму Владімірської області, колонію сам Навальний обізвав "концтабором".

Довідка: 17 січня Олексія Навального затримали в аеропорту "Шереметьєво" під час проходження паспортного контролю після повернення з Німечини, де він лікувався від отруєння "Новічком".

18 січня Олексію Навальному обрали запобіжний захід – арешт на 30 діб. Сам опозиціонер закликав росіян 23 січня вийти на загальнонаціональний протест проти діючого режиму Путіна.

20 лютого суд визнав винним Олексія Навального у справі по наклеп на ветерана і засудив його до штрафу в розмірі 850 тисяч російських рублів.

Крім цього, міський суд Москви визнав законним рішення Симонівського суду щодо зміни умовного вироку Навальному на реальний по справі "Ів Роше". У зв'язку з цим Навальний відбуватиме покарання у колонії загального режиму до 2013 року.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...