"У Любоньки перестали відкриватися очі": 68-річна Успенська шокувала публіку хворим виглядом

Російська співачка родом з України Любов Успенська відвідала музичну премію "Золотий грамофон". Спочатку вона позувала перед журналістами, а пізніше пройшла в глядацьку залу. Варто відмітити, що на фото, які з'явилися в мережі, Успенська має не зовсім здоровий вигляд, передають Патріоти України.

"У Любоньки Успенської перестали відкриватися очі", - пишуть в Telegram-каналі "НеМалахов".

Реакція мережі на зовнішній вигляд Успенської

  • "Вони і закриватися повністю не можуть"
  • "Та тут вже дивитися нема на що"
  • "Вона стала, як рідна сестра теперішнього Леонтьєва"
  • "Шкіра закінчилася"
  • "А раніше, прям, Альонушка була. Альонушка така... престаріла".

Хто така Любов Успенська

Любов Залманівна популярна серед цінителів міського романсу і російського шансону, хоча давно змінила ресторани на концертні зали. Записує альбоми, знімає кліпи і бере участь в шоу. Також вона є володаркою 16 премій "Шансон року".

Любов Успенська отримує паспорт РФ

Співачка мовчить про повномасштабне російське вторгнення в Україну і каже, що буде щаслива отримати паспорт громадянина країни-агресора.

"Я мріяла жити в Росії. Хоча я сама з України, народилася в Києві, потім багато років жила в Америці. І скоро збудеться ще одна моя мрія: днями я отримаю російське громадянство. Це свято, я буду ще більш щасливою людиною", - цитують Успенську росЗМІ.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...