У "людоїдів" поповнення: Стівен Сігал вступив у прокремлівську партію в Росії - друг Путіна мріє арештовувати людей

Актор бойовиків 90-х Стівен Сігал приєднався до прокремлівського політичного альянсу "Справедлива Росія - Патріоти - За правду", пише Reuters. У ній він збирається займатися питаннями екології, передають Патріоти України.

Альянс був сформований на початку 2021 роки після злиття трьох пропутінських партій в одну організацію. У вересні він буде брати участь у парламентських виборах, але Сігал балотуватися не планує - інакше йому доведеться відмовитися від американського громадянства.

У вітальній промові Стівен Сігал заявив про підтримку правоохоронних органів РФ і закликав уряд використовувати репресивні заходи проти підприємств, що шкодять навколишньому середовищу.

"Нам дійсно потрібно створити ситуацію, в якій ми зможемо розслідувати, арештовувати і притягати до кримінальної відповідальності людей, - сказав актор. - Коли ми не арештуємо, а просто штрафуємо людей, вони будуть заробляти ще більше грошей на виробництві речей, які шкодять навколишньому середовищу".

Також актор фотографувався поруч із одним з лідерів альянсу, російським письменником Захаром Прилєпіним, який неодноразово говорив про свою участь в незаконних збройних формуваннях самопроголошеної "ДНР".

Сігал давно пов'язаний із Росією і вважається другом Путіна. У 2016 році президент РФ надав йому паспорт і громадянство країни, а в 2018-м призначив "спеціальним представником" Москви для поліпшення стосунків із Вашингтоном. В одному зі своїх останніх виступів в цій ролі Сігал відвідав Венесуелу та подарував самурайський меч президенту Ніколасу Мадуро, чиє правління більшість країн, включно з Україною, вважає нелегітимним.

Тим часом у США Сігала звинувачують у сексуальних домаганнях і неправомірних діях кілька голлівудських зірок, в тому числі Порша де Россі, Джуліана Маргуліс і Дженні Маккарті. Сігала також звинувачували у згвалтуванні двох жінок, але він відкинув звинувачення.

У Тернопільській області син морив голодом 93-річну матір (фото)

вівторок, 14 травень 2024, 19:43

«Поліцейські оперативно прибули до помешкання пенсіонерки. Син жінки поводився агресивно, погрожував, кидався на поліцейських з кулаками. Як згодом з’ясувалося, зловмисник має психічні захворювання», – додали в поліції. . Пенсіонерку доправили до лікар...

Коли до України прийде справжнє потепління: Синоптикиня назвала дату

вівторок, 14 травень 2024, 18:37

В Україні потеплішає вже від четверга, 16 травня. Завтра, 15 травня, в Україні вдень температура повітря буде становити 13-16°. Заморозки відступлять. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. "Від 16-го травня стовпчики термометрів поступово дряп...