У Лондоні закрили "П'яну вишню" менш ніж після трьох місяців роботи

Власники на своїй сторінці у соцмережі написали, що залишаються відкритими до співпраці і розглядають потенційних партнерів. Про це мережа "П'яної вишні" написала на своїй сторінці у Інстаграм, передають Патріоти України.

"Це рішення далося нам дуже нелегко, адже ми полюбили це місто, країну, а особливо людей, які за цей короткий час були з нами, підтримували нас і створювали неймовірну атмосферу", – йдеться у дописі.

Там додали, що невдовзі сподіваються знайти нову локацію та людей, які так само як ми закохані у вишнівку. "Лондону пасує келішок нашої настоянки, тому, як не крути, ми маємо бути разом. Ми залишаємося відкритими до нових співпраць у Сполученому Королівстві та розглядаємо пропозиції потенційних партнерів щодо локацій у Лондоні та інших містах".

Заклад мережі "П'яна вишня" у Великій Британії був розташований у Лондоні на Moor Street у районі Soho. Він відкрився у тестовому режимі 13 березня, офіційний запуск відбувся 15 березня.

Бар працював майже три місяці, а його закриття пояснюють проблемами із ліцензією. "Франчайзі отримали ліцензію ресторану, а не бару, тому не могли обслуговувати гостей, які замовляли лише напої, а в Лондоні з цим суворо", – пише автор телеграм-каналу Ярослав Друзюк, повідомляє Village

Перший заклад П’яної Вишні з‘явився у Львові на площі Ринок в 2015 році. Після тривалого пошуку рецепта вишнівки, створили львівську настоянку.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...