У Лос-Анджелесі помер зірка шансону із Вірменії

Борис Давідян переїхав у США ще у 1995 році.

У Лос-Анджелесі помер зірка кавказького шансону, співак Бока (Борис Давідян). Про це повідомив вірменський журналіст Ваге Казарян на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 21 липня, передають Патріоти України.

"Спочивай з миром, Бока. Дуже шкода", - написав він.
Як повідомляє Sputnik Вірменія, Казарян дізнався про смерть Боки від друзів, які проживають в США. За його словами, у артиста були проблеми з легенями, він помер після тривалої хвороби в 71 рік. У свою чергу співак Ара Мартиросян, який теж проживає в Лос-Анджелесі, написав на своїй сторінці в Instagram зворушливий пост. "Помер дядько Бока. Світла пам'ять, дідо джан", - написав він.
Бока - автор-виконавець десятків пісень, серед них такі хіти, як "Доля злодійська", "Цавт Танем", "Джана" і т.ін. Свій перший музичний альбом він записав в 1972 році.
Музичні критики називали його "класиком шансону". У 1995 році Давідян з сім'єю переїхав в Лос-Анджелес. У нього дружина, син, дві дочки і четверо онуків. Один з них - співак Жока, який часто виконує пісні дідуся.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...