Карма? У Луганську один з головних терористів "ЛНР" підірвався у своїй квартирі

У середу, 6 січня, у тимчасово окупованому Росією Луганську у власній квартирі підірвався один з головних терористів "ЛНР" Ян Лещенко. Він є ватажком "народної міліції" злочинного угруповання, передають Патріоти України.

Як повідомив Інтерфакс, бойовика госпіталізували в лікарню з опіками. Однак його життю нібито загрози немає. Показово, що версію замаху соратники спільника окупантів не розглядають. Вони вважають, що НП трапилася через вибух газу.

За словами місцевих жителів, він прогримів в ніч проти 6 січня. Ударна хвиля вибила вікна у трьох квартирах, а також частково зруйнувала стіни і один з під'їздів.

На місце події одразу прибули терористи "МВС ЛНР", "МНС" і оточили його. При цьому остаточну причину вибуху досі так і не назвали.

На інцидент на своєму Telegram-каналі відреагував офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (Штірліц). "300 бригада. Вибух в квартирі так званого "голови нарядної міліції ЛНР" Лещенка", – написав він. Захисник також нагадав, що окупант внесений в базу військових злочинців на сайті "Миротворець".


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...