У Луцьку невідомий стріляв по військових, які несли службу на посту, а потім втік

У Луцьку невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу на посту з охорони об’єкту, є поранений. Правоохоронці з'ясовують обставини події. Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України.

Що відомо про стрілянину

Інцидент трапився у ніч на 27 серпня в обласному центрі Волмнської області. "Невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу на посту з охорони об’єкту. Військові відкрили вогонь у відповідь. Один військовослужбовець поранений, його доставили у лікарню. Після перестрілки невідомий втік", - йдеться у повідомленні.

Поліція проводять спецоперацію, відкрито кримінальне провадження

Правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію, пошуки зловмисника тривають. За фактом посягання на життя військовослужбовця слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України.

Якою буде погода у вересні: Синоптики дали прогноз на перший місяць осені в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:59

У вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 15-20 градусів (в Карпатах 13-14 градусів), що на 2 градусів вище за норму, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений на сайті Укргідрометцентру. За прог...

Вийде на новий рівень: Банкір спрогнозував, як може зрости курс долара у вересні в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:38

Вересень може стати кульмінаційним у процесі курсоутворення 2024 року. Курс долара на готівковому ринку може перевищити рівень 42 гривні. Про це в коментарі РБК-Україна сказав Тарас Лєсовий, начальник департаменту казначейства Глобус Банку, передають П...