У Львові 19-річний хлопець вчинив стрілянину в маршрутці, а після видавав із себе хворого (фото, відео)

У львівській маршрутці пасажир вчинив стрілянину. 19-річний хлопець спочатку сварився з пасажирами, а потім дістав пістолет та вистрелив, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що інцидент трапився вночі, 2 липня, у маршрутці номер 16. За словами пасажирів та працівників поліції, загалом хлопець поводився неадекватно, зазначили у Патрульній поліції Львова.

На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав, люди швидко зреагували, скрутили порушника і викликали поліцію. Під час затримання хлопець почав ще й симулювати судоми.

Поряд лежав предмет, схожий на пістолет. В кишені в чоловіка виявили магазин та набої. Чоловік поводив себе неадекватно, тому патрульні викликали йому бригаду швидкої медичної допомоги. Згодом, лікарі повідомили, що чоловік симулює, – сказав речник патрульної поліції Львова Мар'ян Шпитак. Львів’янина доставили у відділок і викликали туди матір.


Затримання 19-річного стрільця


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею хуліганство. Покарання передбачає штраф, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...