У Львові біля багатоповерхівки вибухнула граната, є загиблий


У Львові сьогодні, 10 липня, вранці біля багатоповерхівки вибухнула граната. Чоловік отримав несумісні з життям травми, передають Патріоти України з посиланням на поліцію Львівської області у Facebook.

За інформацією правоохоронців, інформація про вибух, який пролунав біля однієї з багатоповерхівок на вулиці Пасічній, надійшла близько 06:30. На місце інциденту приїхали група поліцейських, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки.

"Правоохоронці встановили особу загиблого - місцевого жителя віком 34 роки, на тілі якого було виявлено численні осколкові поранення. Також попередньо встановлено, що травми чоловік отримав у результаті вибуху гранати, ймовірно, Ф-1", - уточнили в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження щодо можливого умисного вбивства з позначкою "самовбивство". Правоохоронці встановлюють обставини події.

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...

Під загрозою? У Мінагрополітики оцінили, чи не знищить рекордна спека урожай в Україні

вівторок, 16 липень 2024, 9:08

Спека впливає на врожай ранніх зернових, однак вона не є критичною, тоді як для пізніх зернових, соняшнику та сої вона є небезпечною. Про це повідомив виконувач обов'язків міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, передають Патріоти ...