У Львові через погодні умови НП з трьома літаками

У суботу, 23 листопада, під час розвороту у львівському аеропорту літак з’їхав зі злітної смуги, ще два літаки не можуть здійснити посадку через погодні умови. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, зазначають Патріоти України.

“В аеропорту Львова літак з’їхав зі смуги. На даний момент також літає над Франківськом літак Стамбул-Львів, який не може приземлитися в аеропорту “Львів” і літак з Єгипту, полетів відразу у Київ“, – йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби аеропорту “Львів”, літак МАУ, який виходив на зліт, виконуючи рейс “Львів – Київ” (рейс PS034), близько 7:00 ранку з’їхав зі злітної смуги через переохолоджений дощ.

Зазначається, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, пасажири і багаж евакуйовані. Аеропорт призупинив роботу і планує її відновити після 12:00.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...