У Львові через вибух гранати біля лікарні загинув чоловік (фото)

Першими на місце трагедії прибігли медики лікарні, але чоловік уже не мав ознак життя.

У Львові 15 квітня близько 16:00 на території комунальної лікарні №5 пролунав вибух. На місці вибуху, у подвір’ї шпиталю, загинув 43-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області, передають Патріоти України.

На місці працюють експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники інших служб поліції Львівщини. За попередньою інформацією, біля чоловіка, який у 2015 році воював на Донбасі, вибухнула ручна граната.

Порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини події та походження боєприпасу. Також не виключають, що це могло бути і самогубство. Першими на місце трагедії прибігли медики лікарні, але чоловік уже не мав ознак життя.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...