У Львові чоловіки у камуфляжі обікрали банк, але не змогли втекти від поліції (фото)

У Львові невідомі обікрали банк. Поліціянти оперативно виявили та затримали ймовірних крадіїв. Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, передають Патріоти України.

У понеділок, 25 березня, о 7-й годині, усі екіпажі поліцейських Львова та області отримали орієнтування про крадіжку з банку на вулиці Володимира Великого. Попередньо, двоє осіб у масках втекли з місця події на автомобілі Opel та рухалися в напрямку виїзду з міста.

Усі екіпажі негайно вирушили на відпрацювання. "Один із наших екіпажів помітив втікачів на зустрічній смузі руху, розвернувся та почав переслідування. Проте, за декілька хвилин, особи покинули транспортний засіб на вулиці Городоцькій. Відпрацьовуючи зазначений район інспектори роти ТОР на вулиці П’ясецького виявили двох осіб, схожих за описом. Чоловіки мали із собою радіостанцію, пінцети, ножі, рукавички, балаклави та засоби для відкривання. У наплічниках лежали гроші та ювелірні вироби", – повідомили у поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. "Зазначимо, що особи не мають жодного стосунку до військових, окрім елементів одягу", – наголосили у поліції.

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...