У Львові до великих термінів ув'язнення засуджені школяр та студент, які пограбували безхатченків, піддали їх тортурам та забили на смерть

Весь процес покидьки записували на відео, щоб похвалитися друзям

Шевченківський районний суд Львова виніс вирок 18-річному студенту професійного училища та 17-річному школяреві, які до смерті побили двох безпритульних, а потім вкрали їхні документи й особисті речі. Інформацію підтвердили в обласній прокуратурі, зазначають Патріоти України.

Обидва молодих хлопця після вживання алкоголю протягом трьох днів знущалися над двома безпритульними, які жили в занедбаному будинку на вулиці Богдана Хмельницького, зазначають Патріоти України.

Покидьки били безпорадних жертв руками, ногами, металевою трубою йі дерев'яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухої будівельної сумішшю. Всі свої дії записували на відео, щоб похвалитися перед друзями.

При цьому, як пишеться в судових документах, вони вимагали від своїх жертв 200 гривень, так як знали, що ті напередодні здали зібрані порожні пляшки та папір.

В результаті отриманих травм 70-річний потерпілий чоловік помер на місці, а його 65-річний товариш — через кілька днів у лікарні. Під час побиття, молоді люди забрали у них документи, ланцюжок, банківські картки, з яких зняли дві тисячі гривень пенсійних виплат.

Суд визнав обвинувачених винними та призначив покарання — 18-річному студенту професійного училища 12 років й 2 місяці позбавлення волі, школяреві — 8 років й 2 місяці ув'язнення.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...