У Львові іноземці зарізали та смажили козу на кострі біля цвинтаря (фото)

Чоловікам загрожує кримінальна або адміністративна відповідальність за жорстоке поводження з твариною.

У парку "Знесіння" у Львові іноземці зарізали козу та смажили її на вогні. Про це в середу, 18 серпня, розповіли в патрульній поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Вдень патрульних третього батальйону викликали до парку. Очевидець розповів, що там біля цвинтаря іноземці хочуть зарізати козу і вже повели її в хащі. Зі слів заявника, в руках у людей були ножі.

Правоохоронці обстежили територію та знайшли чотирьох іноземців, які вже смажили тварину на відкритому вогні. Чоловіки розповіли, що купили козу в селі поблизу Львова для власного споживання.

"Їм дали вказівку припинити правопорушення. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського районного управління поліції. Іноземцям віком 24, 26, 30 та 34 роки загрожує відповідальність за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами, вчинене групою осіб) ККУ. Або за ч. 2 ст. 89 (Жорстоке поводження з тваринами, вчинене групою осіб) КУпАП", - розповіли в поліції.

Чи треба чоловікам щорічно проходити ВЛК: У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 19:30

Відповідно до законодавства, висновки військово-лікарської комісії (ВЛК) для військовозобов’язаних громадян України дійсні п’ять років. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі телеканалу КИЇВ24. "На сьогоднішній день д...

Історик, який два роки воює на нулі, дав пораду новобранцям

понеділок, 20 травень 2024, 19:25

Коли перебуваєш на війні, дуже допомагає настанова "говорити собі, що тебе вже вбили". Так висловився музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко в інтерв'ю "Главкому". . Хоменко пригадав момент, коли він з побратимами вперше зах...