У Львові хлопець після сварки з дівчиною "злив" її пікантні фото в мережу: Суд виніс вирок за поширення "полунички"

Сихівський районний суд Львова виніс вирок жителю міста за поширення порнографії. Молодий чоловік, образившись на свою дівчину, опублікував в соціальній мережі її знімки, які суд визнав такими, що носять порнографічний характер, передають Патріоти України.

Як повідомило Zaxid.net, львів'янин після сварки зі своєю дівчиною скинув ряд її особистих знімків в чат ОСББ, до якого належить будинок дівчини. Фотографії були опубліковані в Viber. На той момент в загальдомовий групі даного ОСББ було зареєстровано 183 учасника, в тому числі сім'ї з малолітніми дітьми. Після того, як дівчина дізналася про вчинок хлопця, вона звернулася до поліції.

Правоохоронці встановили, що знімки опублікував Роман Знак. За час розслідування, була проведена експертиза, яка підтвердила, що фотографії в загальнобудинковому чаті підпадають під поняття порнографії. Справа була передана до суду.

Вже там молодий чоловік пояснив, що був ображений на дівчину і вирішив їй таким чином помститися. На той момент він проживав з дівчиною і мав доступ до її особистих фотографій, чим і скористався. Говорячи про свій вчинок, Роман заявив, що розкаюється і попросив проявити до нього поблажливість. Суд визнав каяття, як пом'якшувальну обставину і вирішив оштрафувати хлопця "за поширення порнографії". Тепер він повинен заплатити 17 тис. грн штрафу на користь держави. У повідомленні зазначено, що Роман Знак може оскаржити рішення Сихівського районного суду подавши апеляцію.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...