У Львові пара зайнялась сексом під балконом житлового будинку, а далі щось пішло не так

У Львові на 119 грн оштрафували чоловіка через секс під балконом. Про це йдеться у постанові Сихівського районного суду м. Львова, передають Патріоти України.

За даними суду, пара 26 липня 2024 року орієнтовно о 16:00 зайнялась сексом під балконом житлового будинку. Це, вочевидь, не сподобалось очевидцям, а тому на місце події викликали поліцію. Правоохоронці склали протокол про дрібне хуліганство. Дії чоловіка кваліфікували за ст. 173 КУпАП.

На суді підозрюваний провину визнав та розкаявся. Він зазначив, що йому соромно за свою поведінку.

Суд визнав чоловіка винним за ст. 173 КУпАП та оштрафував на 119 грн. Також він повинен сплатити 605 грн судового збору.

Українці можуть платити за комуналку на 50% менше: Ось хто може подати заяву

четвер, 12 вересень 2024, 18:23

У 2024 році пільги на оплату комунальних послуг в Україні можуть отримати громадяни з низьким сукупним доходом родини, а також ветерани війни, багатодітні сім'ї та постраждалі від Чорнобильської катастрофи. Оформити пільги можна через вебпортал Пенсійн...

Ніхто не відкрутиться? У ТЦК пояснили, навіщо насправді розсилка повісток поштою

четвер, 12 вересень 2024, 16:45

Надсилання повісток поштою, що передбачено постановою Кабінету Міністрів України № 560, допомагає оперативно розшукувати військовозобов'язаних і залучати менше особового складу, передають Патріоти України. Про це заявив речник Полтавського обласного ТЦ...