У Львові парком бігала оголена жінка: називала себе Євою, побила двох дівчат та зірвала золотий ланцюжок (відео)

У Львові Стрийським парком бігала агресивна оголена жінка, яка раптово накинулась на двох дівчат. Потерпілі викликали поліцію, а правоохоронці - медиків. Про це повідомили потерпілі в телеграм-каналі ZAHIDWTF, повідомляють Патріоти України.

За словами очевидиць, вони бігали в парку та помітили жінку, яка забула куртку. Вони їй про це сказали, натомість нападниця накинулась на них. "Спочатку вона напала на мою подругу. Вона вчепилась їй у волосся та почала її тягати. Я підбігла, щоб допомогти подрузі, тоді ця жінка вчепилась до мене, вирвала мені жмут волосся та здерла із шиї золотий ланцюжок", - каже потерпіла.

На відео жінка додає, що її врятував її чоловік, який підбіг та відтягнув нападницю. Вона зауважує, що в парку було багато відвідувачів, проте вони не поспішали допомагати потерпілим.

На відео агресивна жінка пояснює поліцейським, що вона ходила парком оголеною, бо "вона Єва". На зауваження копа, що її в такому вигляді бачать діти, вона додала, що "хай все бачать та розвиваються". Далі жінка говорить незрозумілі речі та каже, що вона з України.

"Я третій раз так бігаю голою. Не знаю навіщо", - каже жінка на відео. У пресслужбі патрульної поліції Львівської області в коментарі ТСН.ua інцидент підтвердили. Там повідомили, що подія сталась 16 червня в Стрийському парку, жінку після цього госпіталізували. Потерпілі із заявою до поліції не звертались.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...