У Львові патрульні виявили $6 тис. у сумці, яку просто... забули на вулиці

10 березня, вдень львівські патрульні отримали виклик на вулицю Саксаганського, де заявниця виявила підозрілу сумку. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області, передають Патріоти України.

Там зазначили, що поліцейські оглянули сумку її і знайшли документи чоловіка. Разом із небайдужою громадянкою екіпаж поїхав до відділку поліції. Там разом з нею та дільничним, вони оглянули вміст сумки. Всередині лежав ноутбук та конверт зі 6-ма тисячами доларів.

Патрульні встановили контакти власника речей. 42-річний чоловік сказав, що отримав важливий дзвінок і під час розмови пішов. Коли зрозумів, що забув сумку, її на місці вже не було. Чоловік подякував усім за повернення його речей. "Робіть добрі справи — це легко. Дякуємо небайдужій громадянці за пильність", - додали поліцейські.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...