У Львові п'яний мотоцикліст тікав від поліції, але несподівано... застряг

У Львові патрульна поліція затримала нетверезого мотоцикліста, який після того, як помітив копів почав тікати, проте застряг у багні. Тоді патрульні його і затримали. Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області, передають Патріоти України.

На вулиці Карла Мікльоша у Львові патрульні помітили мотоцикліста, який віз пасажира без шолома та не увімкнув повороту. Копи вирішили його затримати. Проте водій намагався втекти від правоохоронців, він з'їхав у поле та застряг у багнюці.

Тоді поліція затримала його. Під час перевірки на стан сп'яніння, алкотестр Drager показав результат — 1,09 проміле. "На 22-річного мешканця Львівського району винесли постанови за порушення ПДР та два протоколи: за не виконання вимог про зупинку та за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння", - повідомили у поліції.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...