У Львові помер від коронавірусу головний педіатр

Лікарю було 60 років.

У Львові після тривалого лікування від коронавірусу (COVID-19) помер головний спеціаліст управління охорони здоров'я ЛМР, головний педіатр міста Богдан Остальський.Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, передають Патріоти України.

Свої співчуття у Facebook висловив також міський голова Львова Андрій Садовий. "Відійшов у вічність головний педіатр Львова Богдан Остальський. Лікар, якого ми назавжди запам'ятаємо, як великого професіонала і хорошого друга для наших дітей. Нам дуже пощастило жити і працювати разом з вами, Богдане Романовичу. Вічна пам`ять!", – написав мер міста.

Богдан Остальский

Богдан Романович Остальський, 1960 року народження, був лікарем-педіатром, тривалий час працював головним спеціалістом відділу координації роботи закладів охорони здоров'я управління охорони здоров'я Львівської міської ради.

У Львові помер від коронавірусу головний педіатр Остальський

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...