У Львові представник добровольчого формування тергромади... переправляв ухилянтів за кордон (фото)

Правоохоронці затримали у Львові представника добровольчого формування територіальної громади, який сприяв ухилянтам у нелегальній міграції за кордон. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону, передають Патріоти України.

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру представнику добровольчого формування територіальної громади за фактом сприяння незаконному переправленню особи через державний кордон України (ч.3 ст.332 КК України).

За даними слідства, підозрюваний зобовʼязався надати потенційному ухилянту документи щодо встановлення факту інвалідності, які надавали б можливість особі під час воєнного стану безперешкодно перетнути державний кордон України та потрапити до країн Євросоюзу, зокрема Польщі.Свої послуги 44-річний підозрюваний оцінив у 7000 доларів США.

Під час отримання всієї суми грошової винагороди він був затриманий у порядку ст.208 КПК України. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення понад 160 тисяч гривень застави.Як зазначається, максимальний термін покарання, передбачений санкціями статей, – 9 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...