У Львові стався вибух у будинку, під завалами опинилися люди (фото)

У Львові 23 грудня стався вибух у приватному будинку. Під завалами зараз можуть перебувати люди. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий, передають Патріоти України.

Вибух стався в будинку на вулиці Княгині Ольги й призвів до руйнування опорних стін.

"Можливо, під завалами люди. На місці працюють рятувальні служби. Причини та наслідки встановлюються", – повідомив Садовий.

Також мер опублікував фото з місця події.

У поліції повідомили, що через вибух, який призвів до пожежі, рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекрито.

Згодом мер Львова Садовий уточнив, що з місця трагедії 2 дітей та 2 жінок повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Ще двох чоловіків шукають рятувальники. Можливо вони досі під завалами. Загалом у будинку живе 6 людей.

Причини інциденту встановлюються. Ймовірно, руйнування спричинені вибухом газу. За попередньою інформацією вибух стався у гаражі приватного будинку.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...