У Львові торговці наркотиками вбили двох підлітків (фото)

Загиблі - хлопець та дівчина з Золочева - Анастасія Гетьман та Юрій Дацків.

На Львівщині знайшли вбитими 17-річного хлопця та 16-річну дівчину. Діти з середини березня вважались зниклими безвісті, повідомила у Facebook прокурор Львівської області Ірина Діденко, передають Патріоти України.

"Двоє торгівців наркотиками 20 та 19 років їх жорстоко вбили, тіла спалили та закопали. Наразі цих двох осіб затримано. Готуємо підозри як у вбивстві, так і у торгівлі наркотиками", - розповіла Діденко.

Тривають невідкладні слідчі дії на місці виявлення тіл дітей. Загиблі - хлопець та дівчина з Золочева - Анастасія Гетьман та Юрій Дацків, повідомили джерела. Вони зникли 15 березня. Інші подробиці трагедії кореспонденти з'ясовують.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...