У Львові уламок ворожої ракети потрапив на територію дитячого притулку

У Львові під час ракетних обстрілів уламок потрапив на територію дитячого притулку, де перебувають евакуйовані з різних регіонів діти без батьків. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис, передає "Укрінформ". "Всі діти цілі. Ушкодження у притулку – мінімальні, повилітали трішки вікна у підвалі" - сказав Лис, передають Патріоти України.

Першим про потрапляння осколку ракети на територію дитячого притулку повідомив заступник начальника Львівської ОВА Віталій Загайний в ефірі каналу НТА. Він зазначив, що дитячий притулок знаходиться досить віддалено від місця потрапляння ракет, проте залишки теж можуть призвести до небезпеки.

"Це був достатньо великий уламок, який залетів у дитячий притулок, де знаходяться винятково діти. Благо, що там скло було попередньо обклеєно стрічкою і не розлетілося на друзки і ніхто не постраждав. Я хочу сказати, що є прямі попадання, а є залишкові, але вони теж можуть призвести до різного роду неприємностей та збитків", - сказав Загайний.

У дитячому притулку Львова знаходяться діти-сироти та позбавлені батьківського піклування з різних куточків України. У Львівській області в 25 закладах знайшли прихисток близько тисячі дітей. Серед них як немовлята, так і діти старшого шкільного віку, яких евакуювали з Донецької, Луганської, Одеської, Харківської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Миколаївської та Сумської областей.

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...