"У Малині "ТЦК зі зброєю" ходить по домівках": Поліція пояснила місцевим, що сталося насправді (відео)

У мережі з'явилося відео з, як стверджується, "свавіллям представників ТЦК", які в повному спорядженні зі зброєю ходили по приватному сектору міста Малин. В поліції пояснили, що на території Житомирщини проходять контрдиверсійні заходи. Відповідні кадри оприлюднені в одному з Telegram-каналів, передають Патріоти України.

"У Житомирській області ТЦК та поліція зі зброєю та у броні ходять по приватному сектору", - йдеться у повідомленні.

У поліції офіційно заявили, що на території Житомирської області продовжуються комплексні контрдиверсійні заходи. "Їхня мета - запобігання та нейтралізація загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, упередження провокацій та інших протиправних проявів, а також гарантування безпеки мешканців регіону", - йдеться у заяві.

У відомстві спростували інформацію, що з'явилася в деяких соцмережах і пабліках, із зафільмованою роботою правоохоронців у м. Малин. "22 лютого 2024 року поліцейські відділення поліції № 1 (м. Малин) Коростенського РУП спільно з працівниками УСБУ в Житомирській області, Національної гвардії України та військової служби правопорядку на території міста проводили оперативно-профілактичне відпрацювання. Водночас інформуємо, що працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки участі у зазначених заходах не брали. Повістки ТЦК за участі працівників поліції не вручалися", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що всі дії правоохоронці провадять у рамках чинного законодавства з чітким дотриманням прав і свобод громадян, як це гарантує Конституція України, а також відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану". "Закликаємо громадян та представників мас-медіа не поширювати недостовірну та неперевірену інформацію" , - додали в пресслужбі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...