У Маріуполі "борці з алкоголізмом" розгромили кафе і побили відвідувачів (відео)

Під час нападу постраждали троє відвідувачів і жінка, що працює в закладі.

У мережу виклали відео, на якому зображений передноворічний розгром кафе в Маріуполі хлопцями в масках і шапках Санта Клауса. Як повідомляє «Сайт міста Маріуполя», НП сталася ще 28 грудня, коли невідомі побили відвідувачів кафе, заляпали їх сльозогінним газом, а також знищили майно торгового закладу. Схожі напади відбулися і в інших районах Маріуполя, інформують Патріоти України.

За попередньою інформацією, під час нападу постраждали троє відвідувачів і жінка, що працює в кафе - осколками скла їй поранило обличчя. «За словами правоохоронців, почерк злочинців схожий на тих, хто кілька років тому громив зали ігрових автоматів. У свою чергу глава маріупольського осередку «Національного корпусу» Антон Требухів в коментарі 0629 заявив, що «НК» до цього злочину не причетний. Заперечують свою участь в нападі на кафе і представники «Національних дружин», - йдеться в повідомленні.

А вже після Нового року в мережі з'явилося відео, зняте під час нападу на кафе. І називається воно... «Новорічна казка від Національних дружин». У ролику підкреслюється, що таким чином нападники борються з алкоголізмом в місті.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.