У Маріуполі під бомбардуваннями РФ загинула дівчинка - вона залишила воїну на згадку іграшку (фото)

Російські окупанти продовжують вбивати мирне населення в заблокованому українському Маріуполі. Днями від чергового ворожого авіаудару по місту загинула дівчинка, передають Патріоти України.

Цю трагічну історію розповів у Facebook український воїн Іван Богдан. Він також опублікував зворушливе фото іграшки, яку вбита росіянами дитина подарувала йому наприкінці березня.

Наш захисник познайомився з дівчинкою в одному із бомбосхових металургійного комбінату "Азовсталь". Тоді військовий приніс людям у сховищі трохи їжі. За його словами, маленькій українці було 10-12 років. Саме тоді дитина подарувала Івану на згадку свою в'язану м'яку іграшку – гусеня.

"Сьогодні мені повідомили, що на днях вона загинула під час чергового авіаційного бомбардування росіян...Вибач, малеча, що не встигли тебе евакуювати та дати змогу знову радіти життю", – написав українский воїн.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...