У Маріуполі почали зносити зруйновані будинки - разом з уламками на сміттєзвалище можуть вивозити трупи

Пошкоджені внаслідок обстрілів багатоповерхівки зносять попри те, що під ними можуть бути тіла загиблих мешканців міста. Перші будинки почали руйнувати на проспекті Єдності 56-60. Відео показав у своєму Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, окупанти почали знесення після того, як з'явилися дані про тіла загиблих під завалами. Відбувається усе під посиленою охороною з залученням "державних волонтерів". Таким чином окупанти країни-агресорки нищать докази та більше не витрачаю час на пошук загиблих в розтрощених будинках.

Через дії росіян тепер неможливо отримати дані про нових загиблих. Адже після знесення будинків все вивозять на сміттезвалище Лівобережного району. "Якщо в будівлях залишались трупи, то їх разом зі сміттям вивантажено на сміттевому полігоні. Нелюдсьтке поводження навіть з загиблиби набрало нечуваних обертів", - наголосив предствник мерії.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...