У масках і рукавичках: Принц Гаррі і Меган Маркл зробили випічку разом із екс-бандитами (фото)

Подружжя принца Гаррі та Меган Маркл з'явилися на публіці, відвідавши благодійну організацію у Лос-Анджелесі. Так, пара з'явилася у організації HomeBoysInd, з якою герцогиня почала співпрацювати у 20-річному віці, вступивши туди разом з мамою, передають Патріоти України.

Метою HomeBoysInd є допомага з роботою і соціалізацією колишнім членам кримінальних банд. У рамках ініціативи #FeedHOPE Гаррі і Меган відвідали підшефні організації кафе та пекарню, де у масках та сітках для волосся допомогли з приготуваннями. "З нами були не герцог і герцогиня Сассекскі, а просто Гаррі і Меган. Вони працювали на рівних разом з членами організації в пекарні і кафе. Це був справжній взаємозв'язок, одна команда", - розповів керуючий HomeBoysInd Грег Бойл. Він також додав, що метою подружжя було внести свій вклад в їхню роботу.

Менеджерка Homegirl Cafe Маріана Енрікез додала, що Гаррі і Меган були дуже приземленими і добрими. "Весь персонал був задоволений тим, що вони знайшли час, щоб побачити і почути нас і разом з нами відправитися в цю подорож. Ми ніколи цього не забудемо", - зауважила Енрікез.

Нагадаємо, що це не вперше, коли пара була помічена за благолійними справами під час пандемії коронавірусу. У квітні Меган і принц Гаррі були помічені на вулицях Лос-Анджелеса, коли вони зголосилися побути волонтерами благодійної організації Angel Food і допомогти рознести додому продукти тим, хто найбільше цього потребує.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...