У матчі з австрійцями пообіцяв віддати всі сили: Найрезультативніший бомбардир збірної України на Євро-2020 заговорив про кінець кар'єри (відео)

Андрій ЯрмоленкоПівзахисник Андрій Ярмоленко допустив, що Євро-2020 стане для нього останнім великим турніром у складі збірної України. Про це автор двох голів "жовто-синіх" на чемпіонаті Європи розповів в коментарі YouTube-каналу "Трендець" після перемоги над македонцями, зазначають Патріоти України.

"Зараз я мотивований як ніколи. Не виключено, що це останнє Євро для мене, так що потрібно віддати всі сили", – сказав Ярмоленко.

Ярмоленко забив один гол македонцям

Він зазначив, що переживає важкі часи в англійському "Вест Хемі" через відсутність регулярної ігрової практики і йому було неприємно читати новини про те, що "Ярмоленко старий і таке інше".

"Я не граю, сиджу дивлюся футбол з трибун. І я готувався до матчів за збірну, де хочу довести всім і собі, як я можу грати. І що багато людей помиляються з приводу мене. У цьому я теж шукаю мотивацію", – заявив футболіст.

Нагадаємо, матчі Євро-2020 можна побачити на телеканалі "Україна". У третьому турі чемпіонату українці зіграють проти Австрії, де, згідно прогнозам має переважні шанси на успіх.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...