У Меган Маркл і принца Гаррі народилася дитина: Названо стать

У Меган Маркл і принца Гаррі, які отримали після весілля титули герцогині і герцога Сассекских, народився син, йдеться на офіційній сторінці подружжя в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Принц Гаррі і американська актриса Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року. Церемонія вінчання пройшла в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Королева Великобританії Єлизавета II подарувала своєму онукові титул герцога Сассекського, Маркл після вінчання також стала герцогинею Сассекской.

Про її вагітність Кенсінгтонський палац оголосив у жовтні 2018 року. Передбачалося, що дитина народиться в кінці квітня - початку травня. Однак стать майбутньої дитини пара вирішила не розголошувати.

Крім того, Гаррі і Меган вирішили відсвяткувати народження дитини в приватному порядку. Їх рішення призвело до численних спекуляцій у ЗМІ на тему народження спадкоємця.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...