У Мексиці скеля обвалилася на житлові будинки. Під завалами люди (відео)

У мексиканському штаті Мехіко у селищі Тлалнепантла щонайменше 10 осіб опинилися під завалами каміння унаслідок зсуву скелі. Окрім того, відомо про одного загиблого, повідомляють Патріоти України з посиланням на La Opinion.

Будинки просто засипало камінням. Ймовірно, що моторошний випадок спровокували стихійні лиха, адже цього тижня Мексику добряче заливало дощами. А в Акапулько раніше стався землетрус.

"Щойно стався обвал, на допомогу постраждалим прийшли мешканці району, сусіди з навколишніх будинків", - йдеться у повідомленні.

Губернатор штату Мехіко Альфредо дель Мазо повідомив, що рятувальники працюють над забезпеченням стійкості пагорба, щоб запобігти подальшим зсувам.

Через велику небезпеку мешканців 80 будинків, що поблизу, евакуювали. Поки що на місці працюють рятувальники. Службові собаки домагають знайти людей, які живі, проте досі заблоковані під завалами.
Участь у рятувальній операції брали і волонтери. Вони утворювали ланцюги, які повільно розбирали каміння. Проте згодом рятувальники вирішили прибрати з місця добровільців і залишити лише членів родин.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...