У Мелітополі на форменому фестивалі краю "Черешневе" створили неймовірну картину з 330 кілограмів черешні

У Мелітополі пройшов фестиваль «Черешневе» на честь головного багатства краю — черешні. У цьому році свято ювілейне — проводиться вже в 10 раз, а тому і програма була ширше, ніж зазвичай. Головним хітом фестивалю стала їстівна картина з черешні, зазначають Патріоти України.

На шедевр пішло 330 кілограмів ягід трьох сортів. Насичені темні відтінки — це сорт «Валерій Чкалов», біло-жовтий фон і написи — черешня Дрогана, а найяскравіші елементи викладені сортом «Рожева». Триптих вийшов висотою три метри і сім метрів в довжину.

Гості з задоволенням фотографувалися біля панно.

Також до фестивалю в місті відкрили «Черешневий» фонтан.

черешня

Яскравим моментом стало «Черішествіе» — вулицями Мелітополя пройшли учасники танцювальних і музичних колективів у феєричних костюмах.

черешня

За вбрання «ягідних» кольорів організатори пообіцяли морозиво, а тому на святі було багато гостей в червоному і з прикрасами у вигляді черешні. Закінчилося свято концертом і вогненним шоу.

Нагадаємо, «Черешневе» зазвичай проводиться 11−13 червня, але в цьому році через холодну погоду і більш пізній врожай фестиваль перенесли.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...