У Мелітополі підліток, як справжній герой, врятував маршрутку, водія і його пасажирів

Хоробрий юнак ще і справжній патріот України. Місто пишається такою молоддю

У Мелітополі Запорізької області хлопець врятував водія маршрутки, якому різко стало зле за кермом. Зазначається, що завдяки юнаку, не сталося аварії, повідомляють Патріоти України з посиланням на mv.org.ua.

Так, інцидент стався сьогодні, 4 листопада у маршрутці №11.

Зокрема, під час руху водієві стало зле і він втратив керування. Тоді вже некерований автобус вискочив на зустрічну смугу на жвавому проспекті, але запобігти трагедії вдалося 17-річному пасажирові Олександру Оганьяну.

"Пасажири кричали "Водієві погано!", "Зупиніть автобус!". Я добіг до сидіння водія, вирулив на нашу смугу руху і зупинив маршрутку", - розповів 17-річний підліток Олександр.

Зокрема, далі хлопець викликав поліцію та "швидку", а до приїзду лікарів разом із ще кількома пасажирами надавав водієві допомогу. Також водія трясло і люди притримували йому щелепу та голову, щоб уникнути травм та асфіксії.

Згодом з'ясувалось, що підліток вчиться водінню, а навички надання першої допомоги знає завдяки тренінгам ПЛАСТу, членом якого він є.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...