У Мелітополі вранці сталася "бавовна": Стало відомо про замах на топколаборанта

В окупованому Мелітополі вранці 2 травня сталася нова "бавовна". Російські пропагандисти заявили про "замах" на заступника начальника окупаційного "ГУ МВС по Запорізькій області", колаборант був госпіталізований, передають Патріоти України.

Як повідомляє місцеве видання "Ріа-Мелітополь", вибух у місті пролунав близько 06:45. На місце помчали окупаційна "поліція" та швидкі.

Найвиразніше вибух чули мешканці мікрорайону (район багатоповерхової забудови на північ від центру Мелітополя, вздовж проспекту 50-річчя Перемоги).

Звук нагадував підрив чергового колаборанта, пише видання. "По вулиці Інтеркультурній промчала поліція з мигалками та сиренами. По місту також мчать швидкі. Хто зі зрадників цього разу злетів у повітря, повідомимо пізніше", – йдеться в повідомленні.

Пізніше пропагандистські росЗМІ заявили, що в Мелітополі вибухнув саморобний вибуховий пристрій, коли призначений окупантами "заступник начальника ГУ МВС по Запорізькій області" відчинив ворота, виходячи на "роботу". Колаборанта госпіталізовано, окупанти завели справу за фактом замаху.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...