"У мене була вся шуба в крові, все в крові... Він забрав мій телефон і став писати всім: "Ідіть на**й": Екс-дружина Серьоги заявила, що він бив її до втрати свідомості (фото, відео)

Колишня дружина репера Серьоги Поліна Ололо зізналася, що артист неодноразово підіймав на неї руку. Одного разу чоловік запідозрив кохану в зраді і почав бити її так сильно, що вона кілька разів втрачала свідомість, передають Патріоти України.

Такими подробицями Ололо поділилася в інтерв'ю для YouTube-каналу "Без комплексов", зазначивши, що ніколи не заводила романів на стороні.

"Це було перед Новим роком. Хтось йому сказав, що у мене з'явилися нові відносини. Хоча у мене ніколи нікого не було за весь час нашого з ним спільного життя. Я не встигла роздягтися, як він мене вдарив... У мене була вся шуба в крові, все в крові... Він забрав мій телефон і став писати всім: "Ідіть на*й", а потім викинув у озеро. Не знаю, скільки разів втрачала свідомість, скільки разів він бив мене по голові. Я лежала і кричала, а коли вже не могла – просто терпіла", – зізналася Поліна.

Ололо також заявила, що терпіла знущання та звинувачення від чоловіка, який, на відміну від неї, "тр*хав все, що ворушиться". За словами жінки, вона не раз ловила Серьогу на зраді.

"Це просто така людина. Він повинен, вибачте, тр*хати все, що ворушиться. Йому не важливі почуття. У нього якийсь тваринний інстинкт. Я бачила листування з дівчатами. Історії, що він зі мною не живе, що спимо в різних кімнатах, і нас пов'язують тільки діти. Але він все заперечував. І я вірила", – підсумувала ексдружина Серьоги.

Нагадаємо, що в березні 2020 року колишня дружина Серьоги (Сергія Пархоменка) Поліна Ололо звинуватила його у викраденні їхніх спільних дітей. Вона стверджувала, що артист відвіз Марка й Платона до анексованого Криму. Пізніше Пархоменко прокоментував скандал з ексдружиною, пояснивши її поведінку "надмірною вразливістю". До речі, зараз Поліна та Сергій через суд вирішують, з ким житимуть їхні діти Марк і Платон.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...