"У мене чоловік депутат... Пішов ти на*уй": Водійка накинулась на поліцейських через штраф (відео)

"У мене чоловік депутат... Пішов ти на*уй": водійка накинулась на поліцейських через штраф. ВІДЕО

У Києві агресивна водійка авто, яку зупинили через порушення правил дорожнього руху, накинулась з лайкою на поліцейських та звинуватила їх, що вони не на війні. В автівці також перебували двоє пасажирів, серед яких – дитина.

На кадрах видно, як після зупинки авто, жінка обурювалася та нецензурними словами обзивала представників Національної поліції. Жінці виписали штраф через розмову по телефону під час руху.

"У мене чоловік депутат... Нормальні пацани в Бахмуті, а ви страждаєте ху*н*ю, пішов ти на*уй", - кричала розлючена водійка. Порушниця також почала заявляти, що "донатить на ЗСУ" та "відправляла автівки на фронт".


"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...