"У мене є резиденція в Монако": Еліна Світоліна висловилася про зміну українського громадянства


Краща тенісистка України Еліна Світоліна висловилася про те, чи планує вона коли-небудь змінити громадянство. Адже зараз 27-річна одеситка живе в Монако, куди вона перебралася зі своїм чоловіком - Гаелем Монфісом - після весілля. На це питання бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 відповіла ведучому проекту "Слава+" Славі Дьоміну, передають Патріоти України.

Чи буде Світоліна змінювати громадянство?

"Ні", - відразу ж відповіла на питання про зміну українського паспорта наша спортсменка. "У мене немає ніяких привілеїв отримувати якесь інше громадянство. У мене є резиденція в Монако... Але я завжди виступатиму за Україну на змаганнях. Я в душі Українка і завжди буду повертатися на батьківщину в незалежності від того, де я буду проживати", - сказала Еліна.

При цьому вона підтвердила, що пропозиції про зміну громадянства їй надходили навіть в дитинстві. "Було багато пропозицій. Коли мені було 10 років і ми тренувалися в Ізраїлі кілька тижнів... І там були пропозиції", - зазначила Світоліна.

"Бачили перспективну дівчинку, яка зможе виступати в майбутньому за їхню збірну..."- сказав Дьомін. "Так", - підтвердила Еліна.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...