"У мене немає президентського годинника, а у вас буде": Зеленський цікаво привітав українця з днем народження й кінцем обсервації у Нових Санжарах (відео)

Президент Володимир Зеленський подарував годинник українцю, що перебував кілька тижнів на обсервації у Нових Санжарах після евакуації з Уханя. Під час виступу на Полтавщині президент привітав й обійняв хлопця, побажавши тому здоров’я, передають Патріоти України.

Як стало відомо, евакуйованого громадянина звати Євгеній, і він святкує свій день народження у день закінчення терміну обсервації у Нових Санжарах.

Спершу Зеленський жартома почав підшуковувати подарунок, заявивши, що подарував би годинник, але його не носить. Втім, помічники винесли коробку з годинником. "У мене немає президентського годинника, а у вас буде", – сказав Зеленський і віддав подарунок імениннику.

Сьогодні, 5 березня в евакуйованих з Китаю людей закінчується обсервація у медцентрі "Нові Санжари" на Полтавщині. Президент Володимир Зеленський приїхав привітати їх з поверненням до звичайного життя.Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19. 20 лютого 45 українців і 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, помістили на 14-денну обсервацію в медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...